Transportbedrijf

Gespecialiseerd transportbedrijf in Leidschendam

Internationaal transportbedrijf van Rijswijk uit Leidschendam biedt een flexibele dienstverlening in transport. Wij zijn een internationaal transportbedrijf uit Leidschendam dat transport van goederen verzorgd van Nederland naar Duitsland en de Benelux. Een uitgebreid samengesteld wagenpark in combinatie met een team van betrokken chauffeurs dragen zorg voor de kwaliteit van ons bedrijf. Wilt u gebruikmaken van de professionele transportservice van een specialist uit Leidschendam voor het transport van uw goederen in Nederland, Duitsland of de Benelux? Transportbedrijf van Rijswijk staat graag voor u klaar!

Een ervaren internationaal transportbedrijf uit Leidschendam

Wij hebben als internationaal transportbedrijf uit Leidschendam veel ervaring opgebouwd in de loop der jaren. Inmiddels worden jaarlijks vele kilometers afgelegd in én buiten Nederland voor een trouwe en hechte klantenkring van onze transportservice. Dankzij ons transport uit Leidschendam worden uw goederen snel door een ervaren specialist vervoerd in Nederland, Duitsland en de Benelux. Daarnaast staan flexibiliteit en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel en vooral niet te vergeten; Afspraak = Afspraak! De chauffeurs die bij ons in dienst zijn spreken allemaal Nederlands.

Nationaal- en internationaal transport

Internationaal Transportbedrijf van Rijswijk uit Leidschendam is in 1960 ontstaan en is een echt familiebedrijf. Dhr. A. van Rijswijk heeft de zaak langzaam opgebouwd tot een nationaal- en internationaal transportbedrijf. Als specialist in transport in Leidschendam hebben we nu containers in Duitsland en de Benelux in omloop en diverse vrachtwagencombinaties die af en aan rijden. Met speciaal uitgevoerde vrachtwagencombinaties verzorgen wij als transportservice in Nederland het transport van diverse recycling materialen in Duitsland en de Benelux. Hierbij kunt u onder andere denken aan non-ferro metalen, vuil, hout en oud papier.

Meer dan alleen het transport van goederen

Naast dat wij specialist zijn op het gebied van transport van diverse goederen binnen Nederland, Duitsland en de Benelux, bieden wij u nog veel meer. Zo kunt u bij ons pallets bestellen in verschillende soorten en maten en leveren we stalen vaten van 200 liter. Heeft u afval van houten pallets en wilt u dit zo snel mogelijk kwijt? Schakel ook dan specialisten van onze transportservice in Nederland in!

Neem contact op en maak gebruik van onze expertise

Bent u geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden van internationaal Transportbedrijf van Rijswijk uit Leidschendam? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en krijg direct inzicht in de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 06-14656817. Wij vertellen u graag hoe we te werk gaan en wat de eventuele kosten zijn. Op het moment dat u akkoord gaat, dan sturen wij de offerte naar u op.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?