Een stalen drum bestellen bij ons bedrijf in Leidschendam

Heeft u een magazijn of distributiecentrum en bent u op zoek naar een stalen drum voor bij u in Leidschendam of een andere plaats in Nederland of daarbuiten? Bij Transportbedrijf van Rijswijk uit Leidschendam helpen wij u graag verder. Wij vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen. Wanneer u interesse heeft in een stalen drum, kunnen wij deze ook leveren met deksel en ring. Op deze manier heeft u alles compleet. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van stalen vaten met een inhoud van 200 liter.

100% afspraakgarantie

Gespecialiseerd in pallets

Uitgebreid wagenpark

Bestel een stalen drum met een inhoud van 200 liter bij ons in Leidschendam

Als internationaal transportbedrijf verzorgen wij wegtransport in de gehele Benelux. Heeft u stalen vaten met een inhoud van 200 liter nodig in Leidschendam of een andere plaats in Nederland, Belgiƫ of Duitsland? Wij brengen deze graag naar de juiste bestemming. Ook vervoeren we verschillende soorten houten pallets naar een door u gewenste locatie. Naast het kopen van stalen drum of stalen vaten met een inhoud van 200 liter, kunt u bij ons in Leidschendam terecht voor meer diensten. Denkt u hierbij aan pallet transport en het vervoeren van houtafval en andere goederen.

Neem contact met ons op en vertel uw wensen!

Of u voor uw bedrijf in Leidschendam of een andere plaat in Nederland of daarbuiten nu op zoek bent naar een stalen drum of meerdere vaten met een inhoud van 200 liter. Transportbedrijf van Rijswijk heeft het allemaal. Heeft u vragen over onze stalen drum of over de stalen vaten met een inhoud van 200 liter? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 06-14656817. Wanneer u telefonisch contact opneemt, krijgen wij goed inzicht in uw wensen en hebben we de mogelijkheid om uw behoeften te inventariseren. Ook worden de kosten en het plan van aanpak besproken.