Houten Pallets

Bent u op zoek naar houten pallets om te kopen of verkopen in de omgeving van Den Haag? Dan wilt u natuurlijk geholpen worden door een ervaren palletboer of langsgaan bij een pallethandel in de buurt van Rotterdam. Bij Transportbedrijf van Rijswijk kunt u terecht voor diverse houten pallets in de buurt van Den Haag. Wanneer wij een afspraak maken, komen we deze altijd na.

100% afspraakgarantie

Gespecialiseerd in pallets

Uitgebreid wagenpark

Houten pallets kopen bij een pallethandel in de buurt van Rotterdam en Den Haag

Als pallethandel kopen én verkopen we houten paletten aan verschillende bedrijven. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld distributiecentra. Ook wanneer u houten pallets wilt kopen voor in uw magazijn maakt u gebruik van onze pallethandel in de omgeving van Rotterdam. Sinds onze oprichting zijn wij een familiebedrijf en hebben wij de nodige ervaring opgedaan. Voor ons is een afspraak dan ook echt een afspraak. Heeft u bij een palletboer houten pallets gekocht, maar zijn deze kapot? Dan verzorgen wij graag de reparatie van de pallets.

Kies uit onze diverse diensten

U kunt bij ons onder andere terecht wanneer u houten pallets wilt kopen of verkopen in de buurt Den Haag, maar wij doen nog veel meer. Zo schakelt u ons ook in voor het transport van houtafval, maar ook voor de inkoop van gangbare pallets. Heeft u een berg houten pallets waar u niks meer mee doet? Ook dan schakelt u ons in voor de recycling van pallets. Wij hebben zelf het vervoer in huis voor het transport van houten paletten van en naar uw bedrijf.

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Bent u van plan om houten pallets te kopen bij een pallethandel in de buurt van Rotterdam? Of wilt u uw houten paletten verkopen aan een ervaren palletboer? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door het invullen van ons contactformulier of door telefonisch contact op te nemen via 06-14656817. De medewerkers van onze pallethandel in de buurt van Rotterdam geven u graag de nodige informatie over onze houten paletten.