Inkoop pallets

Voor de inkoop van verschillende soorten pallets, zoals Europallets, schakelt u een ervaren specialist in uit Leidschendam. Transportbedrijf van Rijswijk is gespecialiseerd in de inkoop, verkoop, het transport en het recyclen van houten pallets. Wij zijn sinds 1960 een familiebedrijf en helpen u graag met de inkoop van diverse soorten pallets, zoals Europallets. Ook zijn we als opkoper altijd geïnteresseerd in houten pallets.

100% afspraakgarantie

Gespecialiseerd in pallets

Uitgebreid wagenpark

Dé specialist voor de inkoop van diverse soorten pallets in Leidschendam

Beschikt u over een partij pallets en wordt deze niet meer gebruikt? Als opkoper van pallets komen wij graag met u in contact. Gebruikt u uw pallets niet meer omdat deze kapot zijn? Dan geven wij ze, indien mogelijk, een tweede leven door onze palletreparatie. Voor ons zijn houten pallets geen afval. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat de pallets die u heeft staan niet de juiste zijn. Naast dat wij een opkoper zijn, kunt u bij ons bedrijf in Leidschendam ook terecht voor de inkoop van verschillende soorten pallets, zoals Europallets.

Maak ook gebruik van onze andere diensten

Naast de inkoop van pallets, zoals Europallets, kunt u bij Transportbedrijf van Rijswijk in Leidschendam gebruikmaken van diverse andere diensten. Zo kunt u ook stalen vaten van 200 liter bij ons bestellen. Heeft materialen die uw wilt recyclen, zoals houtafval, oud papier of non-ferro metalen? Wij hebben speciaal uitgevoerde vrachtwagencombinatie om deze materialen voor u te transporteren. Wij verzorgen wegtransport in de hele Benelux en Duitsland en hebben Nederlands sprekende chauffeurs in dienst.

Maak gebruik van onze service op maat

Wilt u van onze diensten als opkoper van pallets gebruikmaken? Of wilt u met ons in contact komen voor de inkoop van pallets, zoals Europallets, voor in uw magazijn of distributiecentrum in Leidschendam of omgeving? Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 06-14656817. Op deze manier krijgen wij goed inzicht in uw wensen en geven wij aan hoe we het voor u gaan aanpakken. Hierbij geven wij ook een kostenplaatje en indien akkoord ontvang u een offerte van ons.