Pallet recycling

Bij Transportbedrijf van Rijswijk helpen wij u graag bij pallet recycling. Heeft u een magazijn of distributiecentrum en probeert u zo veel mogelijk aan het milieu te denken? Dan gooit u natuurlijk niet al uw pallets na gebruik zomaar weg, maar laat u deze door ons recyclen.

100% afspraakgarantie

Gespecialiseerd in pallets

Uitgebreid wagenpark

Geef uw pallet een tweede leven dankzij recycling

Bij Transportbedrijf van Rijswijk hebben wij speciaal uitgevoerde vrachtwagencombinaties om onder andere pallets, vuil en oud papier te vervoeren voor de recycling. Op deze manier denken wij aan het milieu. Door het recyclen van houten pallets worden er ook miljoenen bomen bespaard. Zijn uw pallets kapot? Dankzij onze palletreparatie zorgen wij ervoor dat deze zo goed als nieuw zijn en weer gebruikt kunnen worden. Wilt u geen pallets kwijt en heeft u deze juist nodig? Koop dan uw Europallets bij ons in. Met ons pallet transport zorgen wij ervoor dat uw pallets zo snel mogelijk bij u op locatie worden geleverd.

Contacteer ons en bespreek de mogelijkheden

Voor pallet recycling schakelt u een ervaren specialist in. Wij zijn al sinds 1960 een familiebedrijf en helpen u graag bij het recyclen en transporteren van houten pallets. Als internationaal transportbedrijf vervoeren wij uw goederen naar onder andere de hele Benelux. Heeft u interesse in pallet recycling of heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-14656817.