Hout transport

Wanneer u veel met hout werkt, kan er veel houtafval ontstaan dat opgehaald moet worden met speciaal transport. Transportbedrijf van Rijswijk biedt een flexibele dienstverlening op het gebied van wegtransport in de Benelux. Wij zijn sinds 1960 een familiebedrijf met Nederlands sprekende chauffeurs die uitstekend opgeleid zijn. Als u veel houtafval heeft, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verdwenen is. Maak gebruik van ons transport en u bent binnen de kortste keren van uw hout af!

100% afspraakgarantie

Gespecialiseerd in pallets

Uitgebreid wagenpark

Wij verzorgen hout transport met ons eigen wagenpark

Transportbedrijf van Rijswijk heeft een uitgebreid wagenpark voor het transport van hout, oud papier en andere materialen om te recyclen. Onze chauffeurs halen uw houtafval op met speciaal uitgevoerde vrachtwagencombinaties. Binnen ons transportbedrijf staat flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarnaast is bij ons een afspraak altijd een afspraak en deze komen wij dan ook altijd na.

Een internationaal transportbedrijf voor uw goederen

Transportbedrijf van Rijswijk is uw vervoersspecialist voor uw houtafval. Naast het verzorgen van transport van uw hout bieden wij u nog meer mogelijkheden. Zo koopt u bij ons diverse soorten pallets, zoals onder andere Europallets. Ook wanneer u uw houten pallets wilt laten recyclen of repareren, schakelt u ons in!

Neem telefonisch contact met ons op

Wilt u gebruikmaken van onze diensten op het gebied van het transport van hout? Neemt u dan telefonisch contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om een goed beeld te schetsen van uw wensen en krijgt u uitleg over hoe wij dit gaan verzorgen. U bereikt ons op 06-14656817.