Palletreparatie

Bij Transportbedrijf van Rijswijk voorkomen we dat er pallets onnodig worden weggegooid dankzij onze palletreparatie. Wanneer er pallets niet meer in goede staat is, repareren wij deze graag om ze een tweede leven te geven. Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in houten pallets en verzorgen graag palletreparatie met ons vakmanschap. Onze medewerkers inventariseren uw behoefte en geven uitleg over onze aanpak en de eventuele kosten. Wij komen altijd onze afspraken na. Een afspraak is bij ons dus ook echt een afspraak!

100% afspraakgarantie

Gespecialiseerd in pallets

Uitgebreid wagenpark

Dankzij onze palletreparatie kunnen pallets hergebruikt worden

Zijn uw houten pallets kapot en denkt u dat deze niet meer bruikbaar zijn? Wij zorgen ervoor dat deze pallets weer zo goed als nieuw worden. Bij Transportbedrijf van Rijswijk verzorgen wij palletreparatie zodat uw pallets een tweede of zelfs derde leven krijgen. Op deze manier worden pallets gerecycled en denkt u, samen met ons, aan het milieu. Zijn uw pallets niet meer te repareren en heeft u nieuwe nodig? Bij ons heeft u de mogelijkheid om houten pallets te kopen.

Neem contact op en laat uw pallets repareren

Heeft u pallets die niet meer in goede staat zijn en twijfelt u of deze nog gerepareerd kunnen worden? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 06-14656817. Als internationaal transportbedrijf hebben wij een eigen wagenpark om uw pallets op te halen voor palletreparatie. Wij zijn onder andere werkzaam in Duitsland en de hele Benelux. Wij verzorgen dan ook graag uw pallet transport met Nederlands sprekende chauffeurs.