Pallet transport in Leidschendam en omgeving

Transportbedrijf van Rijswijk is sinds 1960 een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in pallet transport in Leidschendam en omgeving. Wij zijn in 1947 begonnen met één wagen en zijn uitgegroeid tot een nationaal én internationaal transportbedrijf. Wanneer wij een afspraak met u maken, komen wij deze gegarandeerd na. Een afspraak is een afspraak. Heeft u een volle palletvracht en moet deze naar een andere locatie vervoerd worden vanuit bijvoorbeeld Leidschendam? Transportbedrijf van Rijswijk staat altijd voor u klaar! Wij vinden het belangrijk om de afspraken die wij met u maken altijd na te komen.

100% afspraakgarantie

Gespecialiseerd in pallets

Uitgebreid wagenpark

Pallet transport vanuit Leidschendam in de hele Benelux

Heeft u pallets nodig voor in uw magazijn of distributiecentrum in Nederland of het buitenland? Bestel dan uw pallets bij ons! Wij hebben verschillende soorten pallets, zoals Europallets. Wij bezorgen de palletvracht zo snel mogelijk bij u op locatie, vanuit ons bedrijf in Leidschendam. Als internationaal transportbedrijf verzorgen wij wegtransport in Duitsland en de hele Benelux. Naast pallet transport kunt u bij ons bedrijf in Leidschendam ook terecht voor andere diensten. Zo schakelt u ons ook in voor onder andere palletreparatie en pallet recycling.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een volle palletvracht en wilt u gebruikmaken van het pallet transport van ons bedrijf uit Leidschendam? Neem dan contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij hebben Nederlandssprekende chauffeurs bij ons in Leidschendam in dienst en leggen u graag uit hoe we een palletvracht aanpakken en wat de eventuele kosten zijn. Is alles duidelijk voor u en gaan beide partijen akkoord? Dan sturen wij altijd een offerte via de mail naar u toe. U bereikt ons door te bellen naar 06-14656817.